Schager Wijkenlopen

schager wijkenlopen 2018 thumb
 
 

Junior Running

junior running 2018 thumb
 
 
 
 
Lees meer...

Atletiek iets voor jou?

 
 
 
Klik om naar afd. Jeugd te gaan voor meer info

Schager Wijkenlopen 2017 Prijsuitreiking

prijsuitreiking 2017 1

Met de prijsuitreiking aan de school De Vogelweid is de 7 editie Schagerwijkenlopen 2017 afgesloten. De prijs, beschikbaar gesteld door Sportservice Schagen, bestond uit een grote kist vol met spellen voor buiten in het kader van gezond bewegen. Deze werd uitgereikt door Remy Kluvers, Sportservice Schagen en Co Wiskerke, TAS’82.

Van De Vogelweid hebben over de vijf donderdagavonden procentueel de meeste kinderen meegelopen. Een heel goede tweede is de Aloysiusschool die er net onder eindigde maar waarvan wel netto de meeste kinderen hebben meegelopen. Gefeliciteerd!
Dit jaar liepen er kinderen mee van maar liefst 14 verschillende scholen uit Schagen, 1 uit Hollands Kroon en 1 uit Den Helder.

De organisatie (TAS’82 – Sportservice – Omring thuiszorg) kijkt terug op een mooie editie waarbij het aantal deelnemers wat is gegroeid. Ook de laatste donderdag, met de estafette voor bedrijven en verenigingen, was een beginnend succes. Dat krijgt volgend jaar een vervolg. De Jong & Roos sprong er uit als Schager bedrijf, maar er waren ook veel teams van organisaties. Wij hopen dat er volgend jaar meer bedrijven gaan meedoen.

Er zijn maar liefst 13 kinderen die alle vijf avonden hebben meegelopen. Zes kinderen hebben 3 of meerdere keren op het podium gestaan en ontvangen een gratis lidmaatschap voor een jaar bij TAS’82. Natuurlijk kon dit alles niet zonder de vele vrijwilligers om alles in goede banen te leiden en de sponsors.

Tot volgend jaar.

Co Wiskerke, organisatie

prijsuitreiking 2017 2

 

Senioren en masters Atletiek

Wij trainen op onze Baan, op de weg en in het bos. Kwaliteit en gezelligheid staan hoog in het vaandel.
Lees meer.....

Jeugd Atletiek

Atletiek is een superleuke sport! Je bent meestal lekker buiten aan het trainen en er zijn veel verschillende onderdelen.
Lees meer.....

Wandelen

Vindt u wandelen in de frisse lucht ook zo heerlijk? Maar is er niet altijd iemand beschikbaar om mee te gaan wandelen?
Lees meer.....