START bij TAS, nieuwe editie


Atletiekvereniging TAS’82 start op zaterdag 16 september met de 19e editie van de cursus “START bij TAS”. De trainers van TAS’82 zijn er klaar voor om jou te enthousiasmeren en professioneel te begeleiden om na 10 weken de 5 km. te voltooien.


“START bij TAS” wil jou als beginnend hardloper op een verantwoorde manier leren hardlopen. Via een schema van 10 weken wordt gewerkt naar het volbrengen van een 5 km. Op zondag 26 november loop je de afsluitende 5 km tijdens de 10EM van Schagen. De trainingen zijn toegankelijk voor iedereen vanaf 18 jaar. Naast de trainingen krijgt je ook informatie over kleding, schoeisel, voeding en zal er speciale aandacht worden besteed aan blessurepreventie en- behandeling. 

De trainingen vinden plaats op de atletiekbaan in Schagen (achter de Spartahal), op de zaterdagochtend om 09.00 uur (tot +/- 10.30 uur). Na de cursus is het mogelijk om lid worden van de vereniging. In dat geval wordt een deel van het cursusgeld (€35,-) in mindering gebracht.

Zaterdag 16 september 2017 van 09.00 uur tot 10.00 uur is er een voorlichtings- en inschrijfbijeenkomst (+ betalen van het cursusgeld, €40,-). Je krijgt deze ochtend meer informatie over de inhoud van de cursus. Op zaterdag 23 september om 09.00 gaat de eerste training van start.

Nieuwsgierig en enthousiast? Opgeven is mogelijk via www.tas82.nl of bij Fred Makker, tel: 0224-298992. Voor meer informatie of vragen kunt u terecht via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Senioren en masters Atletiek

Wij trainen op onze Baan, op de weg en in het bos. Kwaliteit en gezelligheid staan hoog in het vaandel.
Lees meer.....

Jeugd Atletiek

Atletiek is een superleuke sport! Je bent meestal lekker buiten aan het trainen en er zijn veel verschillende onderdelen.
Lees meer.....

Wandelen

Vindt u wandelen in de frisse lucht ook zo heerlijk? Maar is er niet altijd iemand beschikbaar om mee te gaan wandelen?
Lees meer.....