Start bij TAS! afgerond hoe nu verder?

Einde cursus Start bij TAS! van TAS'82: het vervolg

Er is een eind gekomen aan jullie 10 weekse cursus die de bedoeling heeft  5 km achter elkaar te kunnen hardlopen. Wij, het héle Start bij TAS! trainersteam, hopen dat het jou gebracht heeft waarop je hebt gerekend. Nu werpt de vraag zich op: hoe nu verder? Er zijn globaal drie mogelijkheden:

1. Je hebt de 5 km gehaald, maar vindt dat voor dit moment wel prima en wilt geen gebruik maken van de vervolgmogelijkheden die TAS'82 jou kan bieden. Goed! Dan nemen we afscheid en hopen dat wij misschien op een later tijdstip nog eens wat voor je kunnen betekenen. Laat ons a.u.b. wel weten wat je van de cursus vond door de toegestuurde enquete in te vullen. Dit kan en mag anoniem. 

2. Je hebt met succes de 5 km gelopen en wil gebruik maken van de mogelijkheid om de clubtrainingen te gaan volgen. Een vervolg van 5 km naar 10 km zie je (nu nog) niet zitten. Mooi! Dan vragen wij je lid van TAS'82 te worden en krijg je je cursusgeld €35,00 als korting op je eerste contributie. Dames kunnen op maandagavond, dinsdagavond en donderdagavond trainen. Heren trainen op dinsdagavond en donderdagavond. De trainingstijden vind je op de site. Geef aan de trainster/trainer van dienst aan dat je de cursus Start bij TAS! hebt afgerond. Dit i.v.m. met je belastbaarheid. 

3. De 5 km heb je in de "pocket", maar de 10 km lonkt! Dat kan bij TAS'82. We vragen je lid te worden en ook jij krijgt je € 35,00 cursusgeld als korting op je eerste contributie. Direct de eerste zaterdag na het beëindigen van de 10 weekse cursus gaan we als groep naar Schoorl om daar middels duurtrainingen het aërobe vermogen te vergroten. Vertrektijd 8:45 uur vanaf  de parkeerplaats (voormalige) RABO bank aan de P. Ottstraat (Spartahal). Ga je op eigen gelegenheid, reken er dan op om 9:00 uur klaar te staan op de gratis parkeerplaats bij de molen achter de paardrij-accommodatie in Schoorl. Ook zijn de reguliere trainingen voor jou toegankelijk. De dames mogen op maandagavond, dinsdagavond en op donderdagavond de trainingen bijwonen. De heren trainen op dinsdag- en donderdagavond. Trainingstijden vind je op de TAS'82 site. Op dinsdagavond, de vroege training,  krijg je als ex start bij tasser extra begeleiding van één van de voor jou bekende Start bij TAS! trainsters/ trainers. Train je op een andere tijd dan deze begeleide training, geef dan aan de trainster/trainer van dienst door dat je net de cursus Start bij TAS! hebt afgerond dit i.v.m. je belastbaarheid van dat moment.

Welke van de drie mogelijkheden je ook kiest, je kan altijd op het héle trainerscorps rekenen om op al je vragen op loopgebied ( en dat nemen we heel ruim!  ) een zo goed mogelijk antwoord te krijgen.

Hopelijk tot snel,

Ed Rietdijk

Senioren en masters Atletiek

Wij trainen op onze Baan, op de weg en in het bos. Kwaliteit en gezelligheid staan hoog in het vaandel.
Lees meer.....

Jeugd Atletiek

Atletiek is een superleuke sport! Je bent meestal lekker buiten aan het trainen en er zijn veel verschillende onderdelen.
Lees meer.....

Wandelen

Vindt u wandelen in de frisse lucht ook zo heerlijk? Maar is er niet altijd iemand beschikbaar om mee te gaan wandelen?
Lees meer.....