3e wijkenloop een feit

Vanavond waren waren er 65 deelnemers aan de start bij het Regius college in het Centrum, waaronder gelukkig weer veel kinderen.
Om 19.30 vertrokken de hardlopers voor 1 of meerdere rondjes van 2,5 km.
 
centrum001
 
Na de vorige keer in De Hoep was het nu een stuk rustiger, maar mogelijk ligt het aan de warmte of omdat we een weekje hebben overgeslagen.
Onze gast uit Amsterdam Noord was er ook weer bij. Inmiddels 81 jaar. Chapeau! De jongste deelnemer was 7 jaar. Met recht een evenement voor jong en oud.
Voor iedereen was er bij de finish weer vers fruit van de RABO bank en voor alle kinderen een frisbee van de Omring. Ook SKRS deelde aardigheidjes uit aan de kinderen.
 
centrum002
 
centrum003
 
Uitslag
 
Meisjes:   1. Noa Visser (11)   2. Lotte Kok (8)   3. Noa van Wolfshaar (8). 
Jongens  1. Niels Vriezekop (12)   2. Sven Verloon (9)   3. Milan Schouten (8)
Voor hen was er een mooie medaille gesponsord door Omring thuiszorg.
 
Volgende week, 14 juni, zijn we in Waldervaart en starten om 19.30 uur bij de parkeerplaats bij zwembad De Wiel (bij het strandje). Voor de start zullen we bekend maken hoe de tussenstand is met deelnemers van de basisscholen die voor hun school een mooie prijs kunnen verdienen, gesponsord door Sportservice Schagen. Het is nu al spannend tussen de Aloysius en Vogelweid.

Senioren en masters Atletiek

Wij trainen op onze Baan, op de weg en in het bos. Kwaliteit en gezelligheid staan hoog in het vaandel.
Lees meer.....

Jeugd Atletiek

Atletiek is een superleuke sport! Je bent meestal lekker buiten aan het trainen en er zijn veel verschillende onderdelen.
Lees meer.....

Wandelen

Vindt u wandelen in de frisse lucht ook zo heerlijk? Maar is er niet altijd iemand beschikbaar om mee te gaan wandelen?
Lees meer.....