Hel van het Noorden wandeltocht

Op zaterdag 3 maart 2018 organiseert TAS’82 voor de 9e keer de ‘Hel van het Noorden wandeltocht’, een dag eerder dan de gelijknamige hardloopwedstrijd. Iedereen die 25 km kan wandelen is van harte welkom om deel te nemen aan deze tocht.
 
Om ook de wandelaars de kans te bieden 25 km te volbrengen, organiseert TAS’82 een dag eerder deze prachtige tocht. Loop door de duinen van Den Helder naar Schagen, via dezelfde route als de hardlopers een dag later. Een unieke wandeltocht die u niet mag missen. Opgeven is mogelijk op de dag zelf. Vervoer van en naar de start en/ finish, beiden op loopafstand van de NS-stations, dienen op eigen gelegenheid plaats te vinden.
 
Inschrijven

Inschrijven is mogelijk op 3 maart 2018 tussen 09.00 uur en 10.00 uur in Hotel Den Helder, Marsdiepstraat 2.

Leden van TAS’82 betalen €3,- en niet leden €5,-.

Bij de start ontvangt u een routebeschrijving. U finisht bij "De Posthoorn" Markt 21 in Schagen waar u ook een leuke herinnering ontvangt.

Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

denhelderschagen2010

Senioren en masters Atletiek

Wij trainen op onze Baan, op de weg en in het bos. Kwaliteit en gezelligheid staan hoog in het vaandel.
Lees meer.....

Jeugd Atletiek

Atletiek is een superleuke sport! Je bent meestal lekker buiten aan het trainen en er zijn veel verschillende onderdelen.
Lees meer.....

Wandelen

Vindt u wandelen in de frisse lucht ook zo heerlijk? Maar is er niet altijd iemand beschikbaar om mee te gaan wandelen?
Lees meer.....