Senioren gaan weer trainen

logo

Hardlopen bij TAS'82

Hardlopen bij TAS'82
 
 
 
 
Lees meer...

Atletiek

jeugdatletiek thumb
 
 
 
Klik om naar afd. Jeugd te gaan voor meer info

Wandelen bij TAS'82

Trim- en atletiekvereniging TAS’82 biedt meer dan atletiek- en hardlooptrainingen. Elke woensdagavond is het mogelijk deel te nemen aan de wandeltrainingen op de atletiekbaan van 19.30 uur tot 20.30 uur.
U sluit aan bij een enthousiaste groep wandelaars met diverse niveaus onder begeleiding van gediplomeerde trainers. De wandeltrainingen op de atletiekbaan zijn gevarieerd en gezellig. U kunt 4 x gratis meedoen.

wandelen bij tas82

Wandelen in groepsverband

Om te ontdekken of wandelen in groepsverband ook iets voor u is kunt u 4 x gratis meedoen met een training. Wanneer u uiteindelijk besluit lid te worden kunt u ook aansluiten bij de wandelingen in de prachtige bossen van Schoorl. Op zaterdagochtend wordt wekelijks, onder begeleiding van 2 vaste gidsen, 1 ½ uur gewandeld. Elke week een andere parcours en onderweg een korte pauze.
Elke 1e dinsdagochtend van de maand vertrekt de Nordic Walking groep voor een rondje om Schagen, de andere dinsdagen wordt er gelopen vanaf de Goudvis door de duinen naar de kust, voor een rondje van zo’n 7 à 8 km. Hoe leuk is dat!

Naast deze 3 wandelingen hebben we ook een wandelcompetitie van een tiental wandelingen van verschillende lengtes, verdeeld over het hele seizoen. Met een leuke avond wordt het seizoen afgesloten en worden de prijzen uitgedeeld. Ons motto: alles mag, niets moet, plezier staat voorop!

Wandelen tijdens de wijkenlopen

Dit jaar vinden de jaarlijkse wijkenlopen plaats op donderdag 9, 16, 30 mei en 6 en 13 juni. Tijdens de wijkenlopen is het ook mogelijk de route te wandelen. De wandelaars kunnen de route 2 keer lopen (maximaal 5 km.). Een extra mogelijkheid om in groepsverband mee te doen.

Vele mogelijkheden binnen het lidmaatschap
U kunt gebruik maken van alle trainingen binnen onze vereniging voor 1 contributie, zelfs als u meerdere keren in de week wilt trainen.

Nieuwe leden zijn uiteraard van harte welkom. Doe 4 x gratis mee en ervaar zelf hoe fijn het is om te lopen in groepsverband. Meer informatie is hier te vinden of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Senioren en masters Atletiek

Wij trainen op onze Baan, op de weg en in het bos. Kwaliteit en gezelligheid staan hoog in het vaandel.
Lees meer.....

Jeugd Atletiek

Atletiek is een superleuke sport! Je bent meestal lekker buiten aan het trainen en er zijn veel verschillende onderdelen.
Lees meer.....

Wandelen

Vindt u wandelen in de frisse lucht ook zo heerlijk? Maar is er niet altijd iemand beschikbaar om mee te gaan wandelen?
Lees meer.....