Hardlopen bij TAS'82

Hardlopen bij TAS'82
 
 
 
 
Lees meer...

Kennismaken met atletiek

kennismaken met_ tletiek
 
 
 
 
Lees meer...

Wandelen bij TAS'82

wandelen bij tas82
 
 
 
 
Lees meer...

Schager wijkenlopen 2019

schager wijkenlopen 2019 1

schager wijkenlopen 2019 2

Schager wijkenlopen in aantocht
 
In mei en juni kan op vijf donderdagavonden worden meegedaan aan de 9e editie van de Schager Wijkenlopen. Op donderdagavond 9 mei start de eerste loop bij Rugby Club RUSH in de wijk Groeneweg. De wijken Hoep Noord/Zuid, Centrum, Waldervaart en Muggenburg volgen in de weken daarna. Inschrijven is mogelijk op de dag zelf vanaf 18.30 uur. Wekelijks klinkt het startschot om 19.30 uur.
 
5 wijken
Evenals voorgaande jaren is Schagen voor dit evenement in vijf wijken verdeeld. In elke wijk is een ronde uitgezet van (ongeveer) 2,5 km. De ronden kunnen maximaal 4 keer worden gelopen, oftewel 2,5 km, 5 km, 7,5 km en 10 km. Het startschot klinkt wekelijks om 19.30 uur. De inschrijving start vanaf 18.30 uur.  Meedoen kost €2,50 per keer (jeugd tot en met 17 jaar GRATIS). Een stempelkaart voor de 5 lopen kost €10,-. Bij elke accommodatie zijn toiletten, kleedruimte en douches aanwezig. Wandelaars kunnen dit jaar ook weer meedoen. De maximale afstand voor wandelaars is 5 km, 2 ronden. Tijdens de laatste avond (Muggenburg) kunnen bedrijven/ organisaties ook als (estafette)team deelnemen aan de businessrun.

Datum Wijk Startplaats Adres
 9 mei Groeneweg Rugby Club - Rush Wilgenlaan (achter P- plaats)
16 mei Hoep N/Z Clusius college De Boomgaard 9
30 mei Centrum Regius college - sporthal, Oranjelaan via Hofstraat Regius College Oranjelaan, via Hofstraat
6 juni Waldervaart Zwembad De Wiel Wielewaal
13 juni Muggenburg   Atletiekbaan TAS’ 82
(ook Businessrun)
Trambaan, achter de Spartahal  Zuiderweg 2a

Informatie
Doe jij ook mee aan de Schager Wijkenlopen? De organisatie hoopt op een grote opkomst, jong en oud. Voor de eerste drie kinderen, jongens/ meisjes, is er een medaille. Als je tenminste 3x een podiumplaats hebt gehaald dan is er een ‘gratis’ lidmaatschap bij TAS’82 voor 1 jaar. Daarnaast krijg je in elke wijk een gratis zwemkaartje voor Zwembad De Wiel, mogelijk gemaakt door Schagen Actief.

Neem voor meer informatie contact op met Co Wiskerke via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Senioren en masters Atletiek

Wij trainen op onze Baan, op de weg en in het bos. Kwaliteit en gezelligheid staan hoog in het vaandel.
Lees meer.....

Jeugd Atletiek

Atletiek is een superleuke sport! Je bent meestal lekker buiten aan het trainen en er zijn veel verschillende onderdelen.
Lees meer.....

Wandelen

Vindt u wandelen in de frisse lucht ook zo heerlijk? Maar is er niet altijd iemand beschikbaar om mee te gaan wandelen?
Lees meer.....