Jeugdtrainingen bij TAS'82

Jeugdtrainingen bij TAS’82

 

Op maandag 16 februari is er een vriendjes en vriendinnetjes training bij TAS’82. Kinderen van 6 t/m 11 jaar kunnen deze dag kennismaken met atletiek in de Spartahal in Schagen. Van 16.30 uur tot 17.30 uur is er een uitdagende training. Maak kennis met sprinten vanuit een startblok, verspringen en kogelstoten. Een aantal onderdelen die atletiek zo veelzijdig maakt.

 

Pupillen
Spelenderwijs leren de pupillen om vaardig te worden in de verschillende onderdelen. Je traint in een groep met kinderen van je eigen leeftijd, daarnaast is het bij TAS’82 altijd mogelijk om 4 x gratis mee te trainen.

 

Junioren

De junioren hebben de mogelijkheid om 3 x in de week te trainen. De trainingen vinden plaats op de atletiekbaan in Schagen. Op maandag van 18.30 uur tot 20.00 uur, op woensdag van 18.45 uur tot 20.00 uur en op vrijdag van 16.30 uur tot 17.30 uur. Jeugd van 11 t/m 18 jaar kunnen meedoen aan de trainingen. De trainingen op vrijdag zijn trainingen voor atleten die graag aan wedstrijden meedoen. Er worden technische trainingen (hoogspringen, verspringen, hordenlopen, kogelstoten, speerwerpen, etc.) en looptrainingen gegeven. De looptrainingen zijn altijd anders met veel variatie.

 

Vierde editie Running and More

In april start ook de vierde editie van Running and More. Gevarieerde hardlooptrainingen voor jongeren van 16 tot en met 25 jaar. Acht trainingen voor €20,-. Deze trainingen vinden plaats op woensdagavond. Binnenkort meer informatie hierover op www.tas82.nl of via Facebook.

 

Vragen? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Senioren en masters Atletiek

Wij trainen op onze Baan, op de weg en in het bos. Kwaliteit en gezelligheid staan hoog in het vaandel.
Lees meer.....

Jeugd Atletiek

Atletiek is een superleuke sport! Je bent meestal lekker buiten aan het trainen en er zijn veel verschillende onderdelen.
Lees meer.....

Wandelen

Vindt u wandelen in de frisse lucht ook zo heerlijk? Maar is er niet altijd iemand beschikbaar om mee te gaan wandelen?
Lees meer.....