Dick de Vries winnaar clubcompetitie TAS'82

SCHAGEN - Na een lang en slopend seizoen waarin 10 wedstrijden moesten worden gelopen bleek Dick de Vries de man met de meeste progressie bij de loopcompetitie van TAS`82.
Een ieder die een handicap krijgt met een tijd gebaseerd op 10 km kan winnaar worden van de onderlinge competitie bij TAS`82.

Hardlopen

Dick die vorig jaar een moeilijk seizoen kende vanwege een doorgemaakt hartinfarct, daardoor enige tijd rustiger aan moest doen, herstelde goed en heeft daarna enorm sterk gelopen.

Tweede werd Monique Kramer die net als Dick al vele jaren meedraait met de clubcompetitie en dus ook een heel goed seizoen kende.

Beide zijn ook looptrainer en weten dus als de beste hoe het e.e.a. aangepakt moet worden.

Derde is Rocco Emmaneel geworden die veel heeft moeten trainen voor zijn marathon van Amsterdam in oktober en door zijn conditie op peil te houden wist hij ook bij volgende wedstrijden hoog te scoren.

Naast de bekers, bloemen en prijzen kregen zij veel waardering voor hun prestatie van jury en de andere deelnemers.

Zo waren er totaal 23 lopers die de verplichte 10 wedstrijden hebben gelopen met resultaten tussen de 96.9 en 105,6 %  Alle 23 lopers kregen een leuk verrassings pakket als dank voor hun deelname.

50 andere lopers hebben om een of andere reden de 10 wedstrijden niet gehaald maar gaan hun best doen om dit komend seizoen wel te halen.

Wandelen

Naast de vele lopers waren er ook de wandelaars die ook hun eigen competitie kende. Zij kende 10 maanden een georganiseerde wandeling waarvan er tenminste 5 moesten worden gewandeld.

Nel Hoogmoed, lang de jongste niet meer, wist ze alle 10 te wandelen.  Zelfs Den-Helder – Schagen en de halve van Egmond wandelt zij met gemak en plezier.

Zij kreeg dus ook alle aanwezige de handen op elkaar tijdens de bloemen en prijzen die zij mocht ontvangen. 

Deze loop en wandelcompetitie is op een heel gezellige manier afgesloten in het eigen clubgebouw met de vele leden.

De winnaars

winnaars clubcompetitie 2016

 

Senioren en masters Atletiek

Wij trainen op onze Baan, op de weg en in het bos. Kwaliteit en gezelligheid staan hoog in het vaandel.
Lees meer.....

Jeugd Atletiek

Atletiek is een superleuke sport! Je bent meestal lekker buiten aan het trainen en er zijn veel verschillende onderdelen.
Lees meer.....

Wandelen

Vindt u wandelen in de frisse lucht ook zo heerlijk? Maar is er niet altijd iemand beschikbaar om mee te gaan wandelen?
Lees meer.....