Cursussen

flyer 1

START bij TAS ?
 
Start bij TAS is gezellig, leuk, sportief en vooral een prima methode om je conditie te verbeteren. Via een schema van 10 weken wordt gewerkt naar het volbrengen van 5 km onafgebroken hardlopen.
Deze 5 km testloop zal onder begeleiding plaatsvinden. Samen met medebeginners word je over de “drempel” geholpen. Gekwalificeerde trainers zijn je daarbij behulpzaam.
De cursus is toegankelijk voor dames en heren vanaf 18 jaar.
Naast trainingen krijgt u ook informatie over kleding, schoeisel, voeding en zal er ook speciale aandacht worden besteed aan blessurepreventie en behandeling.
De trainingen worden op onze baan gegeven, op de zaterdagochtend en beginnen om 09:00 uur.

De cursus is inmiddels afgerond. In het voorjaar start er zeer waarschijnlijk een nieuwe cursus.
 
Start to Move
 
Bewegen is gezond, steeds meer onderzoek onderbouwt deze stelling. Maar in beweging komen is helemaal niet zo gemakkelijk, zeker wanneer je niet lekker in je vel zit. Voor mensen met een psychische kwetsbaarheid die graag meer in beweging willen komen is er daarom Start to Move bij atletiekvereniging TAS’82 met keuze uit wandelen en hardlopen.

StartToMoveHardlopen StartToMoveWandelen

Start to Move – hardlopen

Op vrijdagavond van 19.00 uur tot 20.30 uur kunnen mensen meedoen aan deze activiteit.

Voor informatie P.R. TAS'82 Schagen
Monique de Vries, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Start to Move – wandelen

Op woensdagochtend van 11.30 uur tot 13.00 uur kunnen mensen, onder begeleiding van een ervaringsdeskundige, meedoen aan deze activiteit.

Voor informatie P.R. TAS'82 Schagen
Monique de Vries, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Senioren en masters Atletiek

Wij trainen op onze Baan, op de weg en in het bos. Kwaliteit en gezelligheid staan hoog in het vaandel.
Lees meer.....

Jeugd Atletiek

Atletiek is een superleuke sport! Je bent meestal lekker buiten aan het trainen en er zijn veel verschillende onderdelen.
Lees meer.....

Wandelen

Vindt u wandelen in de frisse lucht ook zo heerlijk? Maar is er niet altijd iemand beschikbaar om mee te gaan wandelen?
Lees meer.....