Cursussen

Atletiekvereniging TAS´82 is klaar voor het nieuwe seizoen. Buiten de vele mogelijkheden die de atletiekvereniging te bieden heeft, worden er 4 nieuwe cursussen gestart. Met de vakantie voor de deur en dus een rustperiode voor velen is het ook tijd om plannen te maken en nieuwe uitdagingen aan te gaan!

StartBijTAS RunningAndMore
StartToMoveHardlopen StartToMoveWandelen

Start bij TAS
De 21ste editie Start bij TAS gaat vanaf zaterdag 22 september van start. Wij willen jou als beginnend hardloper op een verantwoorde manier leren hardlopen. Via een schema van 10 weken (1 keer per week onder begeleiding en 2 keer per week via een loopschema) wordt gewerkt naar het volbrengen van een 5 km. De trainingen vinden plaats op de atletiekbaan in Schagen (achter de Spartahal), op de zaterdagochtend om 09.00 uur (tot +/- 10.30 uur).
Zaterdag 15 september 2018 van 09.00 uur tot 10.00 uur is er een voorlichtings- en inschrijfbijeenkomst (plus betalen van het cursusgeld). Je krijgt deze ochtend meer informatie over de inhoud van de cursus. Meedoen kost €50,- en is inclusief huiswerkprogramma (en runningshirt).

Klik hier voor meer informatie en inschrijven.

Running and More
Running and More, een combinatie van hardlopen en spierversterkende oefeningen, is al een groot succes op de woensdagavond (19.45-20.45 uur) en vrijdagochtend (09.00-10.00 uur). Tijd voor uitbreiding. Op vrijdagavond van 19.30 tot 20.30 uur start er een nieuwe cursus Running and More. 10 trainingen voor €50,-(inclusief runningshirt) vanaf vrijdag 7 september.

Klik hier voor meer informatie en inschrijven.

Start to Move – hardlopen
Door bewegen wordt niet alleen de conditie versterkt, maar ook brengt het gedachtes tot rust en kan het helpen om te ontspannen. Mensen die het psychische wat moeilijker hebben kunnen onder leiding van een ervaringsdeskundige zelf ervaren hoe fijn het is om te bewegen (in de buitenlucht). Laagdrempelig en gericht om (weer) plezier te krijgen in bewegen en het verkrijgen van een zinvolle vrijetijdsbesteding. Op vrijdagavond van 19.00 uur tot 20.30 uur kunnen mensen meedoen aan deze activiteit. De maand september gratis en vanaf vrijdag 5 oktober start de 10-weekse cursus voor €40,-

Klik hier voor meer informatie en inschrijven.

Start to Move – wandelen
In beweging komen is niet altijd makkelijk, zeker wanneer je niet lekker in je vel zit. Voor mensen met psychische klachten die graag meer in beweging willen komen start er een cursus Start to Move – wandelen op woensdagochtend van 11.30 uur tot 13.00 uur onder begeleiding van een ervaringsdeskundige. De maand september kunnen mensen gratis deelnemen aan deze activiteit. Vanaf woensdag 3 oktober start de cursus van 10 weken voor €40,-

Klik hier voor meer informatie en inschrijven.

Senioren en masters Atletiek

Wij trainen op onze Baan, op de weg en in het bos. Kwaliteit en gezelligheid staan hoog in het vaandel.
Lees meer.....

Jeugd Atletiek

Atletiek is een superleuke sport! Je bent meestal lekker buiten aan het trainen en er zijn veel verschillende onderdelen.
Lees meer.....

Wandelen

Vindt u wandelen in de frisse lucht ook zo heerlijk? Maar is er niet altijd iemand beschikbaar om mee te gaan wandelen?
Lees meer.....