Runnnig & More Kids

flyer ram kids
 
Rennen, springen en spelletjes doen, vanaf dinsdag 15 januari 2019 maken wij dat mogelijk met ‘Running & More Kids. Uitdagende trainingen voor kinderen, gegeven op een speelse manier. De trainingen zijn ook erg geschikt voor kinderen die al een andere sport beoefenen.

Running & More KIDS
De trainingen zijn voor jongens en meiden van 7 t/m 9 jaar (kinderen uit groep 3,4,5). Tijdens de trainingen werk je aan je uithoudingsvermogen, houding en coördinatie, maar doe je ook spierversterkende oefeningen op een gevarieerde manier dat geschikt is voor kinderen van deze leeftijd. Uitdagend en speels. 
Running & More heeft als doel kinderen lekker in de buitenlucht te laten bewegen, plezier in het bewegen te krijgen (en te behouden) en ervaren dat een individuele sport ook erg leuk kan zijn om samen met je vriendje of vriendinnetje te doen.

Cursus
Kinderen kunnen 8 x meedoen voor €25,-. De trainingen vinden plaats op dinsdagmiddag van 15.30 uur tot 16.15 uur op de atletiekbaan in Schagen. De eerste training is op 15 januari 2019. In de voorjaarsvakantie, op 19 februari, mogen de deelnemende kinderen een vriendje of vriendinnetje meenemen. Deze kinderen betalen €2,50 om een keer mee te doen. Op dinsdag 5 maart, tijdens de laatste training, mogen de ouders/verzorgers ook meedoen met de training.
Bij voldoende animo krijgen de trainingen een vervolg en kunnen kinderen lid worden van de atletiekvereniging.

Inschrijven
Enthousiast? Schrijf je dan nu hier in.  Vol = Vol
Meer informatie ontvangen of heeft u vragen? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Senioren en masters Atletiek

Wij trainen op onze Baan, op de weg en in het bos. Kwaliteit en gezelligheid staan hoog in het vaandel.
Lees meer.....

Jeugd Atletiek

Atletiek is een superleuke sport! Je bent meestal lekker buiten aan het trainen en er zijn veel verschillende onderdelen.
Lees meer.....

Wandelen

Vindt u wandelen in de frisse lucht ook zo heerlijk? Maar is er niet altijd iemand beschikbaar om mee te gaan wandelen?
Lees meer.....