Trainen voor de “Schagen Cityrun”

cursus schagen cityrun
 
Inschrijven 5 km Inschrijven 10 km

 
Atletiekvereniging TAS’82 start op donderdag 7 maart 2019 met 2 nieuwe hardloopcursussen. Samen trainen naar de start van de “Schagen Cityrun” (voorheen 10EM van Schagen).
Trainen onder professionele begeleiding om de 5 km of de 10 km te kunnen volbrengen op zondag 19 mei 2019. 
Ben jij er klaar voor om jezelf uit te dagen?

 
Beginnerscursus hardlopen
Wij willen jou als beginnend hardloper op een verantwoorde manier leren hardlopen. Via een schema van 10 weken (1 keer per week onder begeleiding en 2 keer per week via een loopschema) wordt gewerkt naar het volbrengen van een 5 km. Op zondag 19 mei loop je de afsluitende 5 kilometer tijdens de “Schagen Cityrun”. Deelname is mogelijk vanaf 18 jaar. Naast de trainingen krijg je ook informatie over kleding, schoeisel, voeding en zal er speciale aandacht worden besteed aan blessurepreventie en- behandeling. De cursus is inclusief startbewijs.
De trainingen vinden plaats op de atletiekbaan in Schagen (achter de Spartahal), op  donderdagavond om 19.00 uur (tot +/- 20.30 uur). Na de cursus is het mogelijk om lid te worden van de vereniging, maar dit is uiteraard geen verplichting!

10 km arrangement
Heb jij al wat meer hardloopervaring, dan is de cursus voor de 10 km wat voor jou. Via een schema van 10 weken wordt gewerkt naar het volbrengen van de 10 km tijdens de “Schagen Cityrun”. Trainen in groepsverband en onder professionele begeleiding stimuleert en motiveert. De trainingen zijn op donderdagavond van 19.45 uur tot 21.00 uur.

Donderdagavond 7 maart 2019 gaan de cursussen van start. Meedoen kost €60,- en is inclusief startbewijs voor de “Schagen Cityrun. Nieuwsgierig en enthousiast? Opgeven is mogelijk via www.tas82.nl. Voor meer informatie of vragen kunt u terecht via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Blijf ook onze Facebookpagina in de gaten houden voor alle informatie.
 
 

Senioren en masters Atletiek

Wij trainen op onze Baan, op de weg en in het bos. Kwaliteit en gezelligheid staan hoog in het vaandel.
Lees meer.....

Jeugd Atletiek

Atletiek is een superleuke sport! Je bent meestal lekker buiten aan het trainen en er zijn veel verschillende onderdelen.
Lees meer.....

Wandelen

Vindt u wandelen in de frisse lucht ook zo heerlijk? Maar is er niet altijd iemand beschikbaar om mee te gaan wandelen?
Lees meer.....