Wandelbootcamp

Wij zijn klaar voor 2019 en starten op maandag 21 januari met een (nieuwe) cursus wandelbootcamp. Bewegen op een uitdagende manier. Wandeltrainingen in combinatie met spierversterkende oefeningen op de atletiekbaan in Schagen. Dames en heren (vanaf 18 jaar) kunnen meedoen met deze trainingen. 10 weken lang kunnen de deelnemers op maandagavond van 20.00 uur tot 21.00 uur de gevarieerde trainingen ervaren.
 
Wandelen kan altijd en overal, maar soms is een stok achter de deur best fijn. Daarom starten wij met deze nieuwe manier van wandelen. Ervaren dat variatie, door spierversterkende oefeningen toe te voegen, het nog uitdagender maakt. Daarnaast werkt trainen in groepsverband motiverend en stimulerend.
 
Iedereen kan aansluiten bij deze trainingen. Er wordt rekening gehouden met ieder niveau. Naast de trainingen krijg je informatie over voeding (indien gewenst) en is er een kennismakingstraining met Nordic-Walking. De trainingen vinden plaats op de atletiekbaan in Schagen (achter de Spartahal). De cursus kost €40,- voor 10 weken. Na de cursus is het mogelijk om lid te worden van de vereniging (dit is uiteraard geen verplichting) en is deelnemen aan de andere wandeltrainingen die gegeven worden binnen de vereniging ook mogelijk.
 
Op dit moment (21 januari) zit de wandelbootcamp vol.
 
Voor meer informatie of vragen kunt u terecht via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Monique de Vries)
 

Senioren en masters Atletiek

Wij trainen op onze Baan, op de weg en in het bos. Kwaliteit en gezelligheid staan hoog in het vaandel.
Lees meer.....

Jeugd Atletiek

Atletiek is een superleuke sport! Je bent meestal lekker buiten aan het trainen en er zijn veel verschillende onderdelen.
Lees meer.....

Wandelen

Vindt u wandelen in de frisse lucht ook zo heerlijk? Maar is er niet altijd iemand beschikbaar om mee te gaan wandelen?
Lees meer.....