Nieuwe cursussen wandelbootcamp

flyer1

TAS’82 start op maandag 2 september 2019 met twee nieuwe wandelbootcamp-cursussen. In januari 2019 ging de eerste editie van de wandelbootcamp bij de atletiekvereniging van start, de tweede in april, het bleek een groot succes. TAS’82 is klaar voor de derde editie met een beginnersgroep en een gevorderde groep.
Bewegen op een uitdagende manier. Wandeltrainingen in combinatie met spierversterkende oefeningen op de atletiekbaan in Schagen. Dames en heren (vanaf 18 jaar) kunnen meedoen met deze trainingen. 10 weken lang kunnen de deelnemers op maandagavond van 19.15-20.15 uur (beginners) of van 20.15-21.15 uur (gevorderden) de gevarieerde trainingen ervaren.

Wandelen kan altijd en overal, maar soms is een stok achter de deur best fijn. Ervaren dat variatie, door spierversterkende oefeningen toe te voegen, het nog uitdagender maakt. Trainen in groepsverband werkt motiverend en stimulerend en het kan een goede voorbereiding zijn op jouw deelname aan wandelevenementen of wintersport (wandelen in de bergen/ langlaufen, etc.)

Iedereen kan aansluiten bij deze trainingen. Heb je al enige wandelervaring, dan is aansluiten bij de gevorderde groep mogelijk op maandag van 20.15 uur tot 21.15 uur. Start jij met het opbouwen van je conditie of kom je terug van een blessure, dan is de beginnersgroep fijn om bij aan te sluiten op maandag van 19.15 uur tot 20.15 uur. 
De trainingen vinden plaats op de atletiekbaan in Schagen (achter de Spartahal). De cursus kost €50,- voor 10 weken. Na de cursus is het mogelijk om lid te worden van de vereniging (dit is uiteraard geen verplichting) en is deelnemen aan de andere wandeltrainingen die gegeven worden binnen de vereniging ook mogelijk.

Inschrijven

Senioren en masters Atletiek

Wij trainen op onze Baan, op de weg en in het bos. Kwaliteit en gezelligheid staan hoog in het vaandel.
Lees meer.....

Jeugd Atletiek

Atletiek is een superleuke sport! Je bent meestal lekker buiten aan het trainen en er zijn veel verschillende onderdelen.
Lees meer.....

Wandelen

Vindt u wandelen in de frisse lucht ook zo heerlijk? Maar is er niet altijd iemand beschikbaar om mee te gaan wandelen?
Lees meer.....