Wijkenloop Muggenburg

De vijfde en laatste Schager wijkenloop van deze 8e editie was donderdag 21 juni in Muggenburg. Om half vertrokken maar zon kleine 120 lopers weg w.o. 7 teams.
Ondanks dat het droog was stond “Druppie” er  wel bij namens JOGG (Jongeren Op Gezond Gewicht). 

Muggenburg01

De RABO bank heeft op alle 5 avonden vers fruit uitgedeeld. Omring Thuiszorg had voor alle kinderen weer een aardigheidje dat een relatie had met ”Lekker gezond bewegen en natuurlijk voor de saamhorigheid in de wijk” daar doet de organisatie het voor.
De winnaars, die tenminste 3x een podiumplaats hadden deze vijf weken, ontvangen van TAS’82 een gratis lidmaatschap aangeboden voor de duur van een jaar. Dat zijn deze keer in totaal 5 personen. Zij zullen binnenkort benaderd worden. De grote winnaar van deze editie wijkenlopen was dit jaar Noah Visser, die maar liefst 5x de eerste plek wist te halen. Gefeliciteerd!

Muggenburg02

De strijd tussen de scholen was dit jaar best weer spannend omdat wij deze keer zijn begonnen v.a. groep 3 te rekenen en niet de exacte aantallen hebben genomen van de kinderen aan de start, maar deze afgezet tegen het percentage van het aantal leerlingen op betreffende school. Op deze wijze is het eerlijker en heeft elke school gelijke kansen.
Het ging wederom tussen de Aloysiusschool en de Vogelweid. Het werd de Vogelweid met een ruime meerderheid. Derde werd De Rank.  Zij ontvangen nog voor de zomervakantie een fraaie prijs, die beschikbaar wordt gesteld door Team Sportservice.

 
Uitslag:

Meisjes: 1. Noah Visser (11), 3. Lotte Kok (8) en Benthe van de Hoolwerff (8)
Jongens: 1. Niels Vriezekoop (12), Jesse Keetman ( (12) en Senne van Bruegel (11)

Ook werd vanavond formeel afscheid genomen van voormalig wethouder Ben Blonk die jarenlang support heeft verleend aan de Schager wijkenlopen.

Muggenburg03
 
Langs deze weg alle vrijwilligers, inclusief de verkeersregelaars, bedankt. En natuurlijk onze sponsors (Boersen Bike Totaal - Van Slageren Keukens –Jong & Roos – Ten Boekel en Bakker- Van der Voort Groep en AH).
Hartelijk bedankt, want daardoor kunnen de kinderen tot 18 jaar gratis meelopen.
Maar ook dan aan de beheerders van de accommodaties die wij mochten gebruiken; RUSH, het Clusius college, het Regius college, Zwembad De Wiel en TAS’82.
De organisatie kan terugkijken op een geslaagde 8e editie. Tot volgend jaar.

Muggenburg04

Muggenburg05

Muggenburg06

Senioren en masters Atletiek

Wij trainen op onze Baan, op de weg en in het bos. Kwaliteit en gezelligheid staan hoog in het vaandel.
Lees meer.....

Jeugd Atletiek

Atletiek is een superleuke sport! Je bent meestal lekker buiten aan het trainen en er zijn veel verschillende onderdelen.
Lees meer.....

Wandelen

Vindt u wandelen in de frisse lucht ook zo heerlijk? Maar is er niet altijd iemand beschikbaar om mee te gaan wandelen?
Lees meer.....