Staat jouw naam niet bij de uitslagen?

Het kan voorkomen dat jouw naam niet voorkomt in een uitslagenlijst van een wedstrijd. Dit kan meerdere oorzaken hebben.
Le Champion levert tegenwoordig geen verenigingsinformatie meer mee in de uitslagen. Wij kunnen deze uitslagenlijsten dus niet filteren op TAS '82. Dit betekent dat wij de uitslagenlijsten handmatig moeten doorzoeken en proberen onze TAS leden er uit te vissen. Je kunt je voorstellen dat met meer dan 10.000 lopers er zomaar iemand over het hoofd gezien kan worden.
Ontbreekt jouw naam? Voel je dan niet gepasseerd, maar help ons door je eigen uitslag even door te geven via Insturen van uitslagen
 
Ter info nog een paar algemeenheden m.b.t. onze uitslagenverwerking:

- Wedstrijden van de Clubcompetitie proberen wij altijd zo compleet mogelijk te verzamelen en te verwerken. In eerste instantie hoef je je uitslag dus niet in te leveren, tenzij je over het hoofd gezien bent.
- Wedstrijden die niet onder de Clubcompetitie vallen houden we in beginsel niet in de gaten. Als je zo'n wedstrijd gelopen hebt, geef dan aub je uitslag door via bovenstaande link.
Uitzonderingen hierop zijn de wat grotere regionale wedstrijden (met veel Tassers), die proberen we ook zo goed mogelijk te verzamelen en te verwerken.
- Probeer bij inschrijving van een wedstrijd altijd in te vullen dat je bij Tas '82 zit (inclusief het cijfer '82). Gelukkig verwerken de meeste organisaties de verenigingsnaam wel, zodat wij uiteindelijk jouw naam er weer uit kunnen filteren.
- Als je niet gelopen hebt voor Tas '82, maar bijvoorbeeld voor een sponsor, is de kans ook groot dat je over het hoofd gezien wordt. Geef je uitslag dan alsnog even op.

Senioren en masters Atletiek

Wij trainen op onze Baan, op de weg en in het bos. Kwaliteit en gezelligheid staan hoog in het vaandel.
Lees meer.....

Jeugd Atletiek

Atletiek is een superleuke sport! Je bent meestal lekker buiten aan het trainen en er zijn veel verschillende onderdelen.
Lees meer.....

Wandelen

Vindt u wandelen in de frisse lucht ook zo heerlijk? Maar is er niet altijd iemand beschikbaar om mee te gaan wandelen?
Lees meer.....