Wat is atletiek?

Atletiek is een superleuke sport! Je bent meestal lekker buiten aan het trainen en er zijn veel verschillende onderdelen.

De technische onderdelen: De loopnummers zijn:
Hoogspringen Sprinten   40/60/80/100 m
Kogelstoten Lange afstanden
Verspringen Hordelopen
Balwerpen Estafette
Speerwerpen  
Discuswerpen  

 
Altijd wel iets dat je leuk vindt om te doen dus. Tijdens de trainingen leer je spelenderwijs om vaardig te worden in de verschillende onderdelen. Het mooie is dat je atletiek zowel in de zomer als in de winter kunt beoefenen.

Je traint in een groep met kinderen van je eigen leeftijd. Niet alleen om je eigen prestaties te verbeteren, maar ook om in groepsverband mee te doen aan wedstrijden. Het is natuurlijk echt een kick wanneer je een persoonlijk record verbetert of wanneer je als team een mooie estafette loopt. Het is voor je teamgenoten echt belangrijk dat je ook meedoet aan de wedstrijden!

Je mag eerst altijd een paar keer gratis meetrainen om te kijken of je het leuk vindt bij onze club. Je kunt gewoon een keer langskomen. Zorg verder voor gemakkelijke kleding en schoenen waar je op kunt sporten. Als je na een paar trainingen besluit om lid te worden van TAS’82 wordt je ingeschreven en aangemeld bij de Atletiekunie.

Wil je meer informatie, bel dan onze hoofdtrainer Joeri Slagter op 06-27024009

Senioren en masters Atletiek

Wij trainen op onze Baan, op de weg en in het bos. Kwaliteit en gezelligheid staan hoog in het vaandel.
Lees meer.....

Jeugd Atletiek

Atletiek is een superleuke sport! Je bent meestal lekker buiten aan het trainen en er zijn veel verschillende onderdelen.
Lees meer.....

Wandelen

Vindt u wandelen in de frisse lucht ook zo heerlijk? Maar is er niet altijd iemand beschikbaar om mee te gaan wandelen?
Lees meer.....