Trainingen

Bij TAS’82 kun je trainen in goed begeleide groepen op een fantastische kunststof baan. Er zijn verschillende groepen met diverse niveaus. Vrijwel alle clubtrainingen vinden plaats op onze atletiekbaan met uitzondering van de training op zaterdag dan wordt er getraind in de Schoorlse duinen. Er wordt gelopen in een ontspannen duurlooptempo ( duur 5 á 6 kwartier) op een gevarieerde ondergrond.

Loopgroepen

Er zijn verschillende loopgroepen die elk op hun eigen niveau de loopsport beoefenen. Er is dus altijd een groep die bij je past, of je nu beginner bent, of een ervaren hardloper bent. Je kunt bij TAS’82 op je eigen wijze sporten, of het nu voor de ontspanning is, of als voorbereiding op een wedstrijd of een marathon.

Trainingsprogramma

Voor het trainingsprogramma zie menu-item Trainingsprogramma

Atletiekbaan

Zeker in de donkere wintermaanden kan trainen op een verlichte atletiekbaan bijdragen aan een veilig gevoel. De atletiekbaan van TAS’82 beschikt over kleedkamers en een kantine. De trainingen bestaan uit: inlopen, oefeningen en loopscholing, gevolgd door een kernprogramma (bv. intervaltraining) en cooling down.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Locatie

Atletiekbaan TAS’82

Trambaan-Oost 1
1742 RZ Schagen

 

Senioren en masters Atletiek

Wij trainen op onze Baan, op de weg en in het bos. Kwaliteit en gezelligheid staan hoog in het vaandel.
Lees meer.....

Jeugd Atletiek

Atletiek is een superleuke sport! Je bent meestal lekker buiten aan het trainen en er zijn veel verschillende onderdelen.
Lees meer.....

Wandelen

Vindt u wandelen in de frisse lucht ook zo heerlijk? Maar is er niet altijd iemand beschikbaar om mee te gaan wandelen?
Lees meer.....