Schager wijkenlopen - 4e avond in de Waldervaart

Vanavond waren vertrokken zo’n 100 deelnemers vanaf zwembad De Wiel in Waldervaart. De verhouding kinderen volwassenen was 50/50.
Daarnaast waren er enkele wandelaars die 5 km wandelden.
schager wijkenlopen 2019 waldervaart 3
Het was prima loopweer. Om 19.30 vertrokken de lopers richting Menisweg en liepen deze bijna uit tot aan de Kievit Laan. Daar links om, en via het Steenloperpad het mooie groene park in. Aan het eind nog een keer de Spreeuwenlaan oversteken, een rondje om het zwembad en strand en dan de finish. Vele atleten, waaronder ook nog een aantal kinderen liepen 4 rondjes (10 km).
schager wijkenlopen 2019 waldervaart 4
schager wijkenlopen 2019 waldervaart 7
De organisatie is blij dat we elke week de vele verkeersregelaars hebben die voor ons het parcours veilig houden. Maar ook de EHBO op de fiets langs het parcours geeft een veilig gevoel.
schager wijkenlopen 2019 waldervaart 1
Het kon niet op bij de finish. Voor iedereen was er bij de finish weer vers fruit van de RABO bank, een aardigheidje voor alle kinderen gesponsord door Omring thuiszorg, een aardigheidje van de SKRS en een vrijkaartje van Schagen actief voor het zwembad..
schager wijkenlopen 2019 waldervaart 2
Bij de meisjes was de uitslag;
1 - Sanne Volgelzang (11)
2 - Ilse Hartman (10)
3 - Lotte Kok(9).
schager wijkenlopen 2019 waldervaart 6
Bij de jongens:
1 - Ramon Groot (10)
2 - Thijs van de Woude (9)
3 - Ben de Groot (10). 
schager wijkenlopen 2019 waldervaart 5
Volgende week, de laatste keer alweer, zijn we in Muggenburg en starten om 19.30 uur op de atletiekbaan van TAS’82, een thuisgevoel. Deze avond kunnen ook teams van 4 personen voor hun bedrijf/organisatie of vereniging meedoen (zie flyer). Gewoon lekker bewegen en je bedrijf promoten; daarna nog tijd in de Tramhalte om te netwerken (de nazit).
Voor de start zullen we bekend maken hoe de stand is met deelnemers van de basisscholen en welke school dit jaar de prijs gaat winnen, gesponsord door Sportservice Schagen. Op dir moment is De Vogelweid nipt 1 voor de Aloysiusschool. Het is spannend, maar het kan op de laatste avond nog anders uitpakken. Maar ook welke atleten 3x een podiumplek hebben gehaald over deze 5 avonden, want zij krijgen daarvoor van TAS’82 een jaar gratis lidmaatschap.

Senioren en masters Atletiek

Wij trainen op onze Baan, op de weg en in het bos. Kwaliteit en gezelligheid staan hoog in het vaandel.
Lees meer.....

Jeugd Atletiek

Atletiek is een superleuke sport! Je bent meestal lekker buiten aan het trainen en er zijn veel verschillende onderdelen.
Lees meer.....

Wandelen

Vindt u wandelen in de frisse lucht ook zo heerlijk? Maar is er niet altijd iemand beschikbaar om mee te gaan wandelen?
Lees meer.....