Overdracht sponsering

Hallo allemaal,

Graag stel ik me via deze weg even voor. Mijn naam is Bas Dorpmans, 45 jaar oud en sinds augustus 2017 lid van TAS82. Ik ben getrouwd met Karen en we hebben 2 dochters, Jasmijn van 11 en Femke van 9 jaar. 
Ik liep altijd gewoon een rondje buiten om Schagen voordat ik lid werd van TAS, maar daar zat weinig structuur en verbetering in. Ik ben erg blij met de faciliteiten die TAS82 heeft en de trainingsmogelijkheden die de club biedt. Lopen is voor mij een goede uitlaatklep, maar het werkt toch altijd net iets beter met een stok achter de deur.
In de afgelopen periode heb ik de eer gehad met Ad de Klerk mee te mogen lopen, om zo te zien wat hij allemaal op zich heeft genomen als vrijwilliger op het gebied van de bordsponsors en sponsoring op de TAS- website. Hij heeft een heel groot netwerk op gebouwd en er zijn maar heel weinig mensen die Ad niet kennen. Hij heeft meer dan 18 jaar de kar getrokken en heeft me goed wegwijs gemaakt. Daarnaast kan ik gelukkig ook nog altijd voor een vraag bij hem terecht.
Bij deze wilden wij bekendmaken dat ik definitief de bordsponsoring en de reclame sponsoring van de website van Ad heb overgenomen. Gelukkig bood Mariëtte Dekker van “De Staalbaron” en “Zorgmeubel” zich al snel aan om 2 borden te sponsoren. Ad en ik werden door Mariëtte heel hartelijk ontvangen en onder het genot van een bakje koffie vertelde ze over haar beide bedrijven. Het is de moeite waard om langs te gaan! Samen met Ad heb ik ook veel van de andere huidige sponsors ontmoet. Er zijn er nog een klein aantal die we gezamenlijk zullen bezoeken. Natuurlijk zijn we ook erg dankbaar voor de steun van alle huidige trouwe sponsoren. We hopen dat ze de club nog lang zullen ondersteunen.
Het zal niet makkelijk worden Ad te evenaren, maar ik denk dat TAS82 zeker de moeite waard is om er tijd en energie in te steken en ik zal er mijn best voor doen.
Als u een suggestie heeft op het gebied van sponsoring, of als u vindt dat het ergens beter kan dan hoor ik het graag. We hebben een emailadres in het leven geroepen van waaruit alle communicatie plaatsvindt. Dit is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met vriendelijke groet, Bas Dorpmans

overdracht sponsering

Nu Bas Dorpmans officieel de bord- en adverteerdersponsring van mij heeft overgenomen kan ik zeggen dat we na een aantal avonden in de kantine en bij mij thuis alle zaken hebben doorgesproken en vele aantekeningen en bijzonderheden over deze taak die ik in de computer had opgeslagen bleken op dat moment voor Bas handige informatie.
Bij alle Bordsponsoren die we intussen beide hebben bezocht werd positief gereageerd over de werkwijze bij TAS’82. Ik heb er een goed gevoel over dat na 18 jaar dat ik deze taak heb uitgevoerd we een enthousiast persoon op deze plek hebben terug gekregen hetgeen voor onze verenging toch jaarlijks een aardig bedrag opbrengt.
Bij deze wil ik toch even Jaap Zuiker bedanken voor de geweldige hulp die hij de laatste jaren bij het plaatsen van de borden gaf en dat ook weer aan Bas heeft toegezegd te zullen doen. Arie Klaver, die als ik geen vervoer van Zeeman kon krijgen, zijn bestelbus beschikbaar stelde en de sportvrienden Franco Schintu, Cock van Stralen, Henk Kager, Cees Dubbeld en Ab Hoek die bij oproep altijd een extra handje boden bij het plaatsen van de vele borden. Ton Berkhout die de grondboor, boormachine en ander gereedschap ter beschikking stelde en Danny Potveer en Loet Leenders die alles over de bordsponsoren en adverteerders wat ik voor de Trambaan op de website aanleverde publiceerde. Zo kon ik bij de vele sponsoren en adverteerders succesvol opereren. Samen stonden wij dus sterk.

Met vriendelijke groet, Ad de Klerk

Senioren en masters Atletiek

Wij trainen op onze Baan, op de weg en in het bos. Kwaliteit en gezelligheid staan hoog in het vaandel.
Lees meer.....

Jeugd Atletiek

Atletiek is een superleuke sport! Je bent meestal lekker buiten aan het trainen en er zijn veel verschillende onderdelen.
Lees meer.....

Wandelen

Vindt u wandelen in de frisse lucht ook zo heerlijk? Maar is er niet altijd iemand beschikbaar om mee te gaan wandelen?
Lees meer.....