Prijsuitreiking clubcompetitie TAS'82 over loopseizoen 2013/2014

In de kantine op de accommodatie achter de Spartahal te Schagen sloot Trim-en atletiekvereniging Schagen (TAS"82) j.l. dinsdag 10 juni het loopseizoen weer in een sportieve en gezellige sfeer af met de prijsuitreiking over de clubcompetitie 2013/2014 met daarbij aangeboden als gewoonlijk de koffie met gebak. En ook deze keer weer met een geweldige barbecue.

In deze clubcompetitie waar een felle strijd wordt geleverd en jaarlijks gemiddeld ±120 leden aan deelnemen, gaat over 20 wedstrijden die door verschillende verenigingen in de Noordkop worden georganiseerd. Om voor de eeuwige roem en een wisselbeker in aanmerking te komen moeten er minstens tien van de twintig door de organisatie geplande wedstrijden worden gelopen. Met de gelopen tijd en een persoonlijk vooraf gestelde handicap per loper/ster wordt een punten hoeveelheid per wedstrijd toegekend. Door meer dan 10 wedstrijden te lopen kun je het verdiende punten totaal verbeteren. De uitslag werd nog even geheim gehouden tot de uitreiking van de prijzen die deze week op dinsdag 10 juli plaats vond in de kantine op de atletiekbaan achter de Spartahal.

 

De wisselbeker met boeket bloemen voor het hoogst verdiende aantal punten-totaal ging dit keer naar:

  • De atlete Anita Scheeres met een score van 105,8%
  • Tweede in het punten klassement eindigde Tom Slijkhuis met een score van 105,4%
  • Derde werd Co Wiskerke met 105,2%

De wisselbeker met boeket bloemen voor de meest constante loper in deze competitie ging naar

  • Co Wiskerke die alle 20 wedstrijden in deze competitie volbracht en die ook in het jaar 2012 en 2013, nu dus voor het derde jaar achtereen, deze prijs in ontvangst nam.

De prijswinnaars van de CC-2014
De 3 prijswinnaars van de CC-2014 vlnr. Co Wiskerke (3e) , Anita Scheeres (1e) en Tim Slijkhuis (2e).
foto: Loet Leenders


Tot slot kregen alle atleten die 10 of meer wedstrijden hadden gelopen nog een verrassing in de vorm van een oranjepakket met inhoud. Hetgeen gedeeltelijk werd gesponsord door Max Nuyens van het bedrijf Bernardino.
De volgende dag werd alles nog eens dunnetjes over gedaan nu voor de grote wandelgroep die TAS'82 eveneens rijk is en ook zij hebben buiten de trainings-dagen een wandelcompetitie waar de lopers die de meeste georganiseerde wandelingen hebben gelopen in de prijzen vallen.

De organisatie van de CC bestaande uit Jaap Zuiker die dit al voor de 22e keer organiseerde en Cees Kersten zorgden samen met de Feestcommissie, dat er ook deze keer weer een barbecue was geregeld waar veel werk aan was besteed. Zij kunnen met het resultaat weer zeer tevreden zijn en zien tevens ieder jaar het aantal deelnemers in deze competities groeien.

Het sportjaar bij Tas"82 was buiten de clubcompetitie toch weer druk, groots en succesvol o.a. door het alweer voor de 19e keer organiseren van de 25 km Den Helder-Schagen, en werd er deze keer al weer keer 4e keer een dag voor de hardloopwedstrijd een wandeltocht over dat zelfde parcours gewandeld waar bijzonder veel animo voor bleek te zijn.

Ook werd alweer voor de 20e editie De 10 Engelse mijlen van Schagen georganiseerd, en aantal jeugdsportwedstrijden op de atletiekbaan met omliggende verenigingen georganiseerd.

Met succes is er ook al voor de 2e keer een Running and More hardlooptrainingen voor jongeren georganiseerd. ook het wandelen binnen deze vereniging is een vaste sportbeoefening geworden.

De Start To Run cursussen voor beginnende lopers waar buiten verwachting zeer veel animo voor bleek te zijn en die begon met 26 deelnemers, maar na vele cursussen daarna 35, 60 zelfs met 97 cursisten aan trok is een groot succes gebleken en eind dit jaar zal er weer gestart worden met een volgende cursus.

Het totaal aantal leden bij de vereniging loopt al naar de 450 leden. Conclusie een vereniging waar bijzonder veel beweging in zit!!!

P.R. afd. TAS"82
Ad de Klerk.
tel. 0224-213812.
e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Zie voor de totale uitslag deze link naar de stand
Hieronder een foto-sfeerimpressie met foto's van Loet Leenders.

Senioren en masters Atletiek

Wij trainen op onze Baan, op de weg en in het bos. Kwaliteit en gezelligheid staan hoog in het vaandel.
Lees meer.....

Jeugd Atletiek

Atletiek is een superleuke sport! Je bent meestal lekker buiten aan het trainen en er zijn veel verschillende onderdelen.
Lees meer.....

Wandelen

Vindt u wandelen in de frisse lucht ook zo heerlijk? Maar is er niet altijd iemand beschikbaar om mee te gaan wandelen?
Lees meer.....