City Run Schagen (Hardlopers)
Zondag, 19. Mei 2019

Ga voor inschrijven naar openentry.riytechnologies.com

 

flyer cityrun 2019

 

flyer kidsrun 2019

 Route 5 km

route

 Route 10 km

route

Zondag 19 mei 2019 organiseert atletiekvereniging TAS’82 de City Run Schagen, voorheen bekend als de 10 Engelse Mijlen van Schagen. Een nieuwe naam, een andere route en dit jaar voor de 25ste keer! Een vertrouwd evenement in een nieuw jasje. Er zijn verschillende afstanden en er is ook een Kidsrun.

Sportief Schagen laat zien waar Schagen sterk in is. Een kidsrun met diverse afstanden, de City Run Schagen met een 5 km en een 10 km wedstrijd/recreatierun, met KIKA als goed doel. Wandelen is ook weer mogelijk deze dag. Schagen bruist, want vanaf 11.00 uur start tevens de verenigingenmarkt rondom de kerk. De verenigingenmarkt wordt georganiseerd in samenwerking met de Stichting Evenementen Schagen (SES), Team Sportservice Schagen en sportverenigingen uit de gemeente Schagen.

City Run Schagen
De 5 en 10 km. wedstrijd/ recreatieloop gaat om 12.00 uur van start, na een swingende warming-up gegeven door Rebounce Schagen. Voor beide afstanden is er een prijs voor de eerste drie lopers m/v. Bij online inschrijven betaal je € 10,- en ontvang je het gratis jubileumshirt. Voorinschrijven is mogelijk tot 12 mei en kan via www.tas82.nl. Na-inschrijving kan op de dag zelf in de bovenzaal van Wonders Eten en Drinken aan de Markt 17. Inschrijven op de dag zelf kost € 2,- extra.
De wandelaars die 10 of 16 kilometer lopen kunnen starten vanaf 09.30 uur en betalen € 5,- voor deelname. Inschrijven voor wandelaars is alleen mogelijk op de dag zelf bij Wonders.

SKRS Kidsrun
Stichting Kinderopvang Regio Schagen (SKRS) sponsort de Kidsrun. Dit jaar kunnen peuters ook deelnemen. Meedoen kost € 2,-, waarvan € 1,- naar KIKA gaat. De Kidsrun start om 10.45 uur met een 200 meter, voor kinderen tussen de 2 en 4 jaar. Om 11.00 uur starten de kinderen uit groep 1 en 2 met een 500 meter en kinderen uit groep 3 en 4 starten om 11.00 uur met 1000 meter. Kinderen uit de groepen 5 t/m 8 starten om 11.15 uur. Groep 5 en 6 lopen 1500 meter en kinderen uit groep 7 en 8 lopen 2000 meter. Alle kinderen ontvangen een leuke herinnering. De kidsrun is een echte funrun, er is geen tijdwaarneming. Bij voorinschrijven (mogelijk vanaf 21 maart) via www.skrs.nl is een shirt gegarandeerd, op de dag zelf inschrijven is ook mogelijk (een shirt is dan afhankelijk van beschikbaarheid).
 
Meer informatie
City Run Schagen hoopt op een grote opkomst en ziet jong en oud graag meedoen tijdens dit sportieve evenement. Ga voor meer informatie/voorinschrijven naar www.tas82.nl of neem contact op met Wim Blok via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 06-11538897. Voor vragen over de kidsrun of de verenigingenmarkt kan contact opgenomen worden met Team Sportservice Schagen via: 0224 – 21 47 74 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Senioren en masters Atletiek

Wij trainen op onze Baan, op de weg en in het bos. Kwaliteit en gezelligheid staan hoog in het vaandel.
Lees meer.....

Jeugd Atletiek

Atletiek is een superleuke sport! Je bent meestal lekker buiten aan het trainen en er zijn veel verschillende onderdelen.
Lees meer.....

Wandelen

Vindt u wandelen in de frisse lucht ook zo heerlijk? Maar is er niet altijd iemand beschikbaar om mee te gaan wandelen?
Lees meer.....