Voorwaarden

 

De website en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde links, zijn eigendom van TAS'82. Het is niet toegestaan om (gedeelten van) de site openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van TAS'82. Deze toestemming is niet benodigd voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik.

 

De op deze website getoonde informatie wordt door TAS'82 met zorg en aandacht samengesteld. Desalniettemin is het mogelijk dat informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is.

 

Alle intellectuele eigendomsrechten van de informatie, beelden en/of andersoortig materiaal op deze website komen uitsluitend toe aan TAS'82 of haar toeleveranciers.

 

De informatie op de site wordt geregeld aangevuld en/of aangepast.TAS'82  behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

Senioren en masters Atletiek

Wij trainen op onze Baan, op de weg en in het bos. Kwaliteit en gezelligheid staan hoog in het vaandel.
Lees meer.....

Jeugd Atletiek

Atletiek is een superleuke sport! Je bent meestal lekker buiten aan het trainen en er zijn veel verschillende onderdelen.
Lees meer.....

Wandelen

Vindt u wandelen in de frisse lucht ook zo heerlijk? Maar is er niet altijd iemand beschikbaar om mee te gaan wandelen?
Lees meer.....