Welkom bij de wandelafdeling

Wandelen bij TAS’82 betekent dat je heel veel keuze hebt: sportief wandelen, Nordic walken en het zogenaamde wandelbootcampen. Het betekent ook dat geen enkele training hetzelfde is, dat je meerdere malen per week een wandelactiviteit kan doen en dat je zelfs bij slecht weer gaat wandelen, simpelweg omdat al die andere wandelaars ook naar de training komen. “Maar is dat dan niet saai, zo rondjes over de baan wandelen?”, hoor ik je al in gedachte vragen. Nee zeker niet, bij de diverse items leggen we uit wat de diverse vormen van wandelen inhouden, wat meedoen betekent voor je wandeltechniek, je algehele lichaam en gezondheid, en op welke momenten en waar je per week aan een dergelijke training kan meedoen.
Wandelen is meer dan de deur achter je dicht trekken en hetzelfde rondje in hetzelfde tempo wandelen. Door mee te doen met de TAS’82 wandeltrainingen, aan welke van de drie vormen je ook meedoet, krijgt het wandelen een boost en wil en ga je daardoor meer wandelen. Wandelen, indien goed opgebouwd, kent een zeer lage blessuregevoeligheid en zorgt ervoor dat het voornemen ‘ik wil meer sporten’ met veel plezier wordt volgehouden. Welk voornemen kent zo’n hoog slagingspercentage?

Wandelnieuws

Senioren en masters Atletiek

Wij trainen op onze Baan, op de weg en in het bos. Kwaliteit en gezelligheid staan hoog in het vaandel.
Lees meer.....

Jeugd Atletiek

Atletiek is een superleuke sport! Je bent meestal lekker buiten aan het trainen en er zijn veel verschillende onderdelen.
Lees meer.....

Wandelen

Vindt u wandelen in de frisse lucht ook zo heerlijk? Maar is er niet altijd iemand beschikbaar om mee te gaan wandelen?
Lees meer.....