Einde Wandelseizoen

Einde wandelseizoen


De wandelaars hebben weer een goed seizoen achter de rug met voor vele vele kilometers. En wandelen kun je eigenlijk het hele jaar door en zo is er nooit een einde van een seizoen.
Want bijna alle weekenden is er wel ergens een wandeltocht en natuurlijk zijn er die vrije tochten die op eigen tijd gelopen kan worden. En zo hoor ik dan verhalen over Marskramerpad – Noord Hollandpad

Kustpadroute enz. allemaal prachtige tochten voor de ware wandelliefhebber. Maar bij TAS hebben we wel een seizoen waarin 10 maanden lang 10 wandelingen worden aangewezen waar aan mee gedaan kan worden. Heb je er dan 5 van de 10 mee gedaan hebt kom in aanmerking voor een herinnering en zo hebben we tijdens een gezellig avondje weer een aantal wandelaars in het zonnetje kunnen zetten.
Met als uitschieter ons aller Nel Hoogmoed die het weer presteerde om alle 10 de wandeltochten mee te doen. Zij doet dan of het niets bijzonders is en vind het allemaal maar heel gewoon  maar wij weten wel beter en vinden het een kanjer binnen ons wandelclubje. Want ook zo vaak ja ik kan wel zeggen altijd is zij woensdagavond zaterdagmiddag en dinsdagochtend met de stokken aanwezig. Daarom waren de bloemen en een applaus voor haar heel terecht. 

Natuurlijk zijn er ook die best wel meer wilde maar door vervelende blessures niet konden Anneke Schouten met een vervelende peesontsteking aan haar schouder waardoor het met de stokken moeilijk wandelen is Corrie Dekker die van de ene naar de andere blessure loopt en vooral die kanjer van een Fred Voorn die zo mooi wandelt en middels zijn gerespecteerde leeftijd een voorbeeld is voor ons alle wandelaars die Fred moest met een ernstig probleem aan z´n dikke darm geopereerd worden.

Maar naast de voor sommige vervelende dingen wandelen we weer een nieuw seizoen tegemoet waarin we weer de competitie met elkaar aangaan. Als al de gene die nu op het feestje waren ( geweldige opkomst ) volgend jaar 5 wandelingen of meer hebben gemaakt wordt wel een knots van een avond. Wandelaars zet hem op. Maar eerst gaan we nog op vakantie en wordt er vanaf zondag 21 juli tot en met zondag 11 augustus niet gewandeld bij TAS.

Jaap.

Senioren en masters Atletiek

Wij trainen op onze Baan, op de weg en in het bos. Kwaliteit en gezelligheid staan hoog in het vaandel.
Lees meer.....

Jeugd Atletiek

Atletiek is een superleuke sport! Je bent meestal lekker buiten aan het trainen en er zijn veel verschillende onderdelen.
Lees meer.....

Wandelen

Vindt u wandelen in de frisse lucht ook zo heerlijk? Maar is er niet altijd iemand beschikbaar om mee te gaan wandelen?
Lees meer.....