Rondje schagen

wandelaars op het Kakelepost bruggetjeWandeling rond Schagen op 11 december

Zoals beloofd stond om 09.00 uur de koffie klaar in de Tramhalte, verzorgd door Jaap en Loet.

Veel mensen hadden aan de oproep gehoor gegeven en langzaam druppelde men binnen. Om half tien vertrok de groep van 28 deelnemers voor de wandeling die Jaap had uitgezet en in de TAS- wandelkalender was opgenomen.

Het zou droog blijven volgens de buienradar en om ± 11.45 uur zou er een buitje over Schagen komen. We zouden het wel zien.

Via het pad achter de accommodatie kwamen we bij het Meerslootpad richting Tolkerdijk.

Het verste punt was de golfbaan van Dirkshorn. De route was heel afwisselend, we liepen over graspaadjes welke behoorlijk modderig waren geworden door de regen van de afgelopen dagen. De asfaltwegen maakten weer een hoop goed.

Via Groenveld, Valkoog, de Wiel en een laatstelusje Avendorp kwamen we weer richting TAS accommodatie. De eerste spatjes kregen we toen we op de Trambaan – Oost liepen , de buienradar had gelijk.

Nog even napraten bij een kopje koffie met een speculaasje. Ton en Wim hadden beiden met hun gps deze wandeling gepeild en zaten allebei op 12,5 kilometer.

 

Jaap bedankt voor dit mooie begin van onze zondag.

 

Danny

 

 

 

Senioren en masters Atletiek

Wij trainen op onze Baan, op de weg en in het bos. Kwaliteit en gezelligheid staan hoog in het vaandel.
Lees meer.....

Jeugd Atletiek

Atletiek is een superleuke sport! Je bent meestal lekker buiten aan het trainen en er zijn veel verschillende onderdelen.
Lees meer.....

Wandelen

Vindt u wandelen in de frisse lucht ook zo heerlijk? Maar is er niet altijd iemand beschikbaar om mee te gaan wandelen?
Lees meer.....