Bevrijdingsvuurloop 2019

Het is gelukt. Het bevrijdingsvuur is in Schagen en werd op 5 mei om 13.00 uur aan de burgemeester en veteranen van Schagen aangeboden. Hierna ging het naar het monument op de Nieuwe Laagzijde. Met een voldaan, maar vooral vermoeid gevoel kunnen we terugzien op een geslaagd evenement.
Na de dodenherdenking vertrokken wij met 14 atleten en 2 navigatie voorfietsers naar Wageningen. Het was weer lekker druk en de stemming wat top.  Het bleef tijdens de ceremonie droog, maar tijdens de loop kregen wij  veel regen en zware buien. Maar vooral de kou was het die ons parten speelde.
Dat kostte veel energie. En vanaf Amsterdam de harde tegenwind. We hebben het wel eens gemakkelijker gehad. Iedereen had het er moeilijk mee, jong en ouder, en we waren dan ook blij en tevreden dat we op tijd in Schagen waren. Met dank aan onze burgemeester voor de mooie woorden en over het gevoel van 'vrijheid'. Het is niet vanzelfsprekend; daarom geven wij de vrijheid door! Daarna was het nog even gezellig lunchen in de Posthoorn, aangeboden door de gemeente Schagen, en zag je iedereen roder, en roder worden. We waren aan rust en een douche toe. Een evenement om met een voldaan gevoel terug te kijken. Ik hoop dat ik volgend jaar het nog een keer kan organiseren voor het 75-jarig jubileum. Zo'n mijlpaal wil je niet missen.

bevrijdingsvuurloop 2019 1

bevrijdingsvuurloop 2019 2

bevrijdingsvuurloop 2019 3

bevrijdingsvuurloop 2019 4

bevrijdingsvuurloop 2019 5

bevrijdingsvuurloop 2019 6

Senioren en masters Atletiek

Wij trainen op onze Baan, op de weg en in het bos. Kwaliteit en gezelligheid staan hoog in het vaandel.
Lees meer.....

Jeugd Atletiek

Atletiek is een superleuke sport! Je bent meestal lekker buiten aan het trainen en er zijn veel verschillende onderdelen.
Lees meer.....

Wandelen

Vindt u wandelen in de frisse lucht ook zo heerlijk? Maar is er niet altijd iemand beschikbaar om mee te gaan wandelen?
Lees meer.....