Schager wijkenlopen - 5e avond in Muggenburg

De vijfde- en laatste Schager wijkenloop van deze 9e editie, donderdag 13 juni in Muggenburg, was ondanks de onweersbui geslaagd. De start werd vanwege het onweer een kwartier uitgesteld. Maar om kwart voor acht schoot wethouder Sigge van der Veek de 125 lopers, w.o. 4 teams, weg voor het rondje door Muggenburg.
schager wijkenlopen 2019 muggenburg 1
schager wijkenlopen 2019 muggenburg 4
schager wijkenlopen 2019 muggenburg 5
schager wijkenlopen 2019 muggenburg 6
schager wijkenlopen 2019 muggenburg 7
De RABO bank heeft op alle 5 avonden vers fruit uitgedeeld. Omring Thuiszorg had voor alle kinderen weer een aardigheidje dat een relatie had met ”Lekker gezond bewegen". Daarnaast is het voor de saamhorigheid in de wijk, daar doet de organisatie het voor.
De winnaars, die tenminste 3x een podiumplaats hadden deze vijf weken, ontvangen van TAS’82 een gratis lidmaatschap aangeboden voor de duur van een jaar. Dat zijn deze keer in totaal 5 personen. Zij zullen binnenkort benaderd worden. Gefeliciteerd!
De strijd tussen de scholen was dit jaar best weer spannend omdat wij deze keer zijn begonnen vanaf Groep 3 te rekenen en niet de exacte aantallen hebben genomen van de kinderen aan de start, maar deze afgezet tegen het percentage van het aantal leerlingen op betreffende school.
Op deze wijze is het eerlijker en heeft elke school gelijke kansen. Het ging wederom tussen de Aloysiusschool en De Vogelweid en het werd  De Vogelweid.
Derde werd De Rank.  Zij ontvangen nog voor de zomervakantie een fraaie prijs, die beschikbaar wordt gesteld door Team Sportservice. 

De uitslag van vanavond bij de meisjes
schager wijkenlopen 2019 muggenburg 3
1 - Rosalie ten Bruggecate (11)
2 - Sanne Vogelzang (11)
3 - Ilse Hartman (10)

Bij de jongens
schager wijkenlopen 2019 muggenburg 2
1 - Thijn van de Woude (9)
2 - Senne van Breugel (12)
3 - Milan Schouten (9)

Langs deze weg alle vrijwilligers, inclusief de verkeersregelaars, bedankt. En natuurlijk onze sponsors (Boersen Bike Totaal - Van Slageren Keukens –Jong & Roos – Fysiotherapie Rob Mars, Ten Boekel en Bakker- Van der Voort Groep).
Hartelijk bedankt, want daardoor kunnen de kinderen tot 18 jaar gratis meelopen.
Maar ook dan aan de beheerders van de accommodaties die wij mochten gebruiken; RUSH, het Clusius college, het Regius college, Zwembad De Wiel en TAS’82.
De organisatie kan terugkijken op een geslaagde 9e editie.
Tot volgend jaar voor het 2e lustrum.

Senioren en masters Atletiek

Wij trainen op onze Baan, op de weg en in het bos. Kwaliteit en gezelligheid staan hoog in het vaandel.
Lees meer.....

Jeugd Atletiek

Atletiek is een superleuke sport! Je bent meestal lekker buiten aan het trainen en er zijn veel verschillende onderdelen.
Lees meer.....

Wandelen

Vindt u wandelen in de frisse lucht ook zo heerlijk? Maar is er niet altijd iemand beschikbaar om mee te gaan wandelen?
Lees meer.....